Hlavní obsah

Zkopali a okradli muže v Praze, policie hledá podezřelého mladíka

Praha

Jednadvacetiletého Antonína Křístka, podezřelého z loupežného přepadení, hledá pražská policie. Podle vyšetřovatelů spolu s dalšími dvěma kumpány zbili muže, kterému pak sebrali peněženku. Policie v případu zahájila trestní stíhání, mladík se ale na rozdíl od zbylých dvou podezřelých podle kriminalistů skrývá.

Foto: Policie ČR

Policie hledá mladíka kvůli loupežnému přepadení

Článek

Policie tři muže podezírá, že na začátku dubna přepadli poškozeného v pražské části Palmovka. Měli ho bít pěstmi a kopat do něj, načež zmizeli s jeho peněženkou.

„Operativním šetřením kriminalisté již ztotožnili všechny podezřelé a ve věci zahájili trestní stíhání,“ informovala ve čtvrtek o případu mluvčí policie Violeta Siřišťová.

Poslední z podezřelých - Antonín Křístek - podle mluvčí s policií nespolupracuje a skrývá se na neznámém místě.

„Obvodní státní zastupitelství pro Prahu 8 vydalo příkaz k jeho zadržení. Pokud muže na fotografii poznáváte, nebo víte, kde by se mohl zdržovat, ozvěte se na linku 158,“ dodala Siřišťová.

Jednadvacetiletý Křístek je podle informací z policejní databáze vysoký kolem 180 cm, může se jevit mladší (zhruba 19 let) a má bydliště na jižním okraji Prahy. Dosavadní informace nenasvědčují tomu, že by byl ozbrojený.

Lupič se přetahoval s ženou o kabelku v centru Prahy. Pak vytáhl pistoli

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám