Hlavní obsah

Zhrzený násilník brutálně zkopal dva mladíky před diskotékou v Praze

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Rozdával jeden kopanec za druhým, do hlavy i dalších částí těla, a to i když už sok ležel na zemi, tak nějak vypadala potyčka před tanečním klubem v Praze, kde se 38letý muž pustil do dvojice mladíků, kteří evidentně o bitku nestáli. Útok se odehrál přímo pod bezpečnostními kamerami. Podezřelého násilníka zadržela policie, jeden z napadených musel na operaci. Kriminalisté nedávno v případu požádali státní zastupitelství, aby podalo k soudu obžalobu.

Surové napadení dvou mladíků v Praze Video: Policie ČR

 
Článek

O případu v pondělí informoval mluvčí policie Jan Daněk. Kdy přesně k incidentu došlo, kriminalisté neupřesnili.

Surovému útoku předcházela situace uvnitř tanečního klubu na Praze 4, kde se na baru bavila společnost několika chlapců a dívek.

„Jedna z dívek se zřejmě zalíbila jinému návštěvníkovi klubu, který ji oslovil a chtěl se seznámit. Dívka z něj od začátku měla strach a muž byl neodbytný. Aby se ho zbavila, tak mu dala telefonní číslo, což ho zřejmě na chvilku uspokojilo, a odešel,” sdělil mluvčí.

Kopance do hlavy a loupež, kamera zachytila drsné napadení muže v Praze

Krimi

Když akce skončila, parta kamarádů vyšla z podniku ven, kde narazili na zmíněného muže.

„Možná frustrace z nepovedeného seznámení ho vedla k bezdůvodnému útoku na dva mladíky, kteří se s dívkou celý večer bavili. Nebo to také mohl být vypitý alkohol, který měl v sobě. Každopádně agresor surově zaútočil pěstmi a kopy,” zmínil Daněk s tím, že oba utrpěli zranění, jeden skončil v nemocnici na operačním sále se zlomenou čelistí.

Foto: Policie ČR

Muž napadl dvojici mladíků u tanečního klubu

Vzhledem k brutalitě útoku pracovali kriminalisté na případu ve spolupráci s kolegou z oddělení vražd. Podle Daňka policisté podezřelého dopadli čtyři dny po incidentu.

Násilník při hádce zkopal invalidu na vozíku

Krimi

Osmatřicetiletý muž má podle policie bohatou trestní minulost. Nyní čelí obvinění z těžkého ublížení na zdraví, vydírání, nebezpečného vyhrožování a výtržnictví, za což mu hrozí až desetileté vězení.

Foto: Policie ČR

Surové napadení dvou mladíků v Praze

Soud muže poslal do vazby. Na konci dubna policie po dokončeném vyšetřování navrhla státnímu zastupitelství, aby podalo na obviněného obžalobu k soudu.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám