Hlavní obsah

Zfetovaný muž ukradl auto, u Plzně s ním vylétl ze silnice

Cesta 38letého zfetovaného řidiče, který usedl za volant audi, skončila v sobotu ráno u Plzně čelním nárazem do stromu. Jak se ukázalo, auto muž předtím sebral na Rokycansku, navíc měl zákaz řízení.

Foto: PČR

Nehoda se stala nedaleko Šťáhlav u Plzně.

Článek

Podle policejní mluvčí Pavly Burešové muž ukradl klíčky od Audi A4 ze skříňky jedné z firem na Rokycansku. Mezi Starým Plzencem a Šťáhlavy ale kolem půl osmé ráno havaroval. S vozidlem vyletěl ze silnice a narazil do stromu.

Při čelním střetu dvou aut na Šumpersku se zranilo pět lidí

Krimi

„U řidiče vyšel pozitivní test na omamné a psychotropní látky. Také jsme zjistili, že má zákaz řízení,“ sdělila podrobnosti Burešová.

Nechtěl ošetření, chtěl do nemocnice

Muže dostal z vozu svědek nehody. „Pacient se nechtěl nechat ošetřit, vyžadoval pouze transport do nemocnice. Utrpěl lehčí zranění a odvezli jsme ho do plzeňské fakultní nemocnice,“ řekla za krajskou záchranku Mária Svobodová.

Foto: PČR

Muže dostal z vozu svědek nehody.

Policisté se případem nadále zabývají. „V současné době je dotyčný v nemocnici, jakmile to jeho zdravotní stav dovolí, převezeme ho do cely,“ uvedla Burešová.

Doplnila, že už zahájili úkony trestního řízení pro podezření z několika trestných činů. Jejich právní kvalifikaci ještě vyšetřovatelé upřesní.

Žena v Brně při parkování málem přejela ležícího opilce. Zachytila to kamera

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám