Hlavní obsah

Zfetovaného řidiče mercedesu na Chrudimsku nezastavila ani brána lesní obory

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Janovice

„To je nerozbitný a neprůstřelný,“ tvrdil policistům řidič (29) o svém stříbrném mercedesu, s nímž v sobotu před šestou hodinou večer prorazil bránu obory Janovice na Chrudimsku. Na tričku měl netopýra, v těle zakázané látky včetně kokainu a cítil se zřejmě nadmíru bezpečně.

Brána lesní obory ho nezastavilaVideo: Policie ČR

 
Článek

„Poté, co prorazil bránu, pokračoval v jízdě směrem k rybníkům. Až tam se ho podařilo zastavit,“ uvedla policejní mluvčí Andrea Muzikantová.

Dechovou zkoušku provést nechtěl, domáhal se odvozu do nemocnice na záchytku. Nakonec ale ustoupil. A i když hlídce uvedl, že před jízdou užil hromadu alkoholu, výsledek dechové zkoušky vyšel negativně. Horší to bylo s drogovým testem. Ten vyšel pozitivně na THC, amfetamin/metamfetamin a kokain.

Foto: Policie ČR

Proražená brána obory v Janovicích

„Devětadvacetiletý muž nakonec souhlasil i s lékařským vyšetřením spojeným s odběrem biologického materiálu. Na místě se přiznal, že v minulých dnech drogy užíval. Ve vozidle policisté našli také sušinu rostlinného původu, která bude podrobena znaleckému zkoumání,“ pokračovala mluvčí Muzikantová.

Vařiči pervitinu ve Zlíně se prozradili sami, nechtěně si zapálili varnu

Krimi

Dopravní nehodě předcházelo několik telefonátů na linku 158 na nebezpečně jedoucí stříbrné vozidlo mezi Vápenným Podolem a Rozhovicemi na Chrudimsku.

Foto: Policie ČR

Mercedes řídil zdrogovaný řidič

„Policistům bylo už na první pohled jasné, že muž sedící za volantem není zcela v pořádku. Na počátku s policisty příliš nespolupracoval. Neprokázal se potřebnými doklady, mluvil nesrozumitelně, měl rozšířené zornice a časově ani prostorově se neorientoval. Z vozidla vystoupil až za použití donucovacích prostředků,“ prozradila mluvčí a dodala, že policisté pátrají také po svědcích, kteří mohli řidiče stříbrného vozidla Mercedes Benz C 220D během jízdy mezi obcemi Pardubice, Rozhovice, Chotěnice a Vápenný Podol vidět.

„Jedná se o sobotu 30. března přibližně od půl páté do půl sedmé večer. Informace volejte na telefon 974 572 250 nebo přímo na linku 158,“ dodala Muzikantová.

Metrák hašiše, kila kokainu a další drogy ze Slovenska: česká policie obvinila 14 lidí

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám