Hlavní obsah

V domě na Příbramsku zemřela žena. Výbuch kyslíkové lahve policie vyloučila

Novinky, ok, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Příbram
Aktualizováno

Smrtelní zranění utrpěla v úterý ráno žena v domě na Příbramsku. Podle prvních informací od policie měla explodovat kyslíková tlaková lahev. To ale policie později dementovala s tím, že došlo k menšímu požáru vybavení místnosti.

Policie na místě neštěstíVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

Neštěstí se stalo kolem půl deváté ráno ve Staré Huti na Příbramsku. Hasiči na místo vyslali dvě jednotky. „Došlo k zahoření, ale jednotky hlásily ihned po příjezdu lokalizaci požáru,“ uvedla mluvčí hasičů Tereza Fliegerová.

Muži vybuchl v ruce kanystr s benzinem

Krimi

„Žena utrpěla zranění neslučitelná se životem a záchranáři už jí nemohli pomoci. Operační středisko na místo následně vyslalo koronera,“ doplnila mluvčí záchranářů Petra Efenbergerová.

„Podle prvních informací došlo k výbuchu kyslíkové tlakové lahve,“ řekla kolem desáté hodiny dopoledne Novinkám mluvčí policie Monika Schindlová.

V poledne však policisté informovali, že o výbuch nešlo. „Došlo k zahoření vybavení v domě, kde se také nacházely kyslíkové lahve. K výbuchu ale nedošlo, příčiny zjišťují vyšetřovatelé,” konstatovala mluvčí. Cizí zavinění smrti bylo vyloučeno.

Exploze drogové varny rozmetala panelákový byt v Brně, vyražená okna padala na auta

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám