Hlavní obsah

Žena zavalená propadlým stropem v Ústí byla nalezena mrtvá

Novinky, Ondřej Kořínek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ústí nad Labem
Aktualizováno

Hasiči vyprostili ze sutin domu v Ústí nad Labem - Předlicích mrtvou pětadvacetiletou ženu. Žena byla v neobydleném objektu spolu s dalšími třemi osobami, dva muži stačili utéct, druhou ženu hasiči vyprostili ze sutin ve středu odpoledne.

Žena zavalená propadlým stropem v Ústí byla nalezena mrtváVideo: Prima FTV

 
Článek

Mluvčí hasičů Lukáš Marvan ve čtvrtek informoval, že hasiči mrtvou ženu vyprostili krátce před druhou hodinou ranní. „Dům byl dále prohledáván a na místo byl povolán sací bagr na odstraňování suti. V objektu byla ponechána technika hasičů pro zajištění stability,“ dodal mluvčí.

V objektu se ve středu nacházely čtyři osoby, dva muži ve věku 23 a 43 let stačili před padajícím stropem utéct, dvě ženy strop zavalil. Třiačtyřicetiletou ženu se hasičům podařilo vyprostit po třech hodinách živou.

Foto: Aleš Pelikán, Právo

Strop zavalil dvě ženy v Předlicích

„Podle informací, které máme, muži v domě kradli železné traverzy. Tyto informace budou potvrzeny po vyhodnocení kamerových záznamů. Muži jsou v současné době podezřelí z trestného činu obecného ohrožení z nedbalosti a hrozí jim trest odnětí svobody až 8 let,“ řekla Novinkám mluvčí policie Veronika Hyšplerová.

"Dům chátral už delší dobu, jeho majitel, který je nedohledatelný, se o něj dlouhodobě nestaral. Magistrát se stavem objektu několikrát zabýval. Na dům byl vydán demoliční výměr. 9. září jej prohlédl statik a požadoval jeho demolici," sdělil mluvčí magistrátu Karel Rouč.

Dům je nyní zabezpečen a pracují v něm technici kriminalistického ústavu.

Propadlý strop v Ústí nad Labem zavalil dvě ženyVideo: Aleš Pelikán, Právo

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám