Hlavní obsah

Žena v Mariánských Lázních šla na procházku se známou a cizincem, ten ji znásilnil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Cheb

Čtyřiadvacetiletá žena minulý víkend v Mariánských Lázních vyrazila na procházku se svou známou a 39letým cizincem, muž ji ale začal osahávat a pak ji znásilnil. Policie útočníka dopadla a žádá o jeho vzetí do vazby.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Napadení mladé ženy se stalo v neděli večer poté, co se s ní její kamarádka rozloučila a odešla domů. Oběť se také vypravila domů a s ní i cizinec, aniž o to ale žena stála. Došli až k domu, kde na ni muž zaútočil.

„Měl ji chytit za ruku, zatáhnout za roh domu a vynucovat si, aby ho žena objímala. Posléze ji měl opakovaně i přes její odpor políbit, sahat do rozkroku a na další části těla. Když se mu žena snažila vytrhnout, měl ji strhnout k zemi,“ řekl mluvčí policie Michal Žáček.

Podle něj ji útočník následně donutil k orálnímu sexu a masturbaci. Žena se snažila utéct, ovšem muž jí zkroutil ruku a donutil ji, aby pokračovala. Poté utekl, ale policisté ho během pár dnů dopadli.

„Devětatřicetiletého cizince kriminalisté obvinili ze spáchání zvlášť závažného zločinu znásilnění. V případě prokázání viny mu hrozí trest odnětí svobody až na deset let. V nejbližší době bude předán Okresnímu soudu v Chebu, který bude rozhodovat o uvalení vazby,“ uzavřel Žáček.

Reklama

Výběr článků

Načítám