Hlavní obsah

Žena v Hradci Králové napadla partnera sekáčkem na maso

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hradec Králové

Sekáčkem na maso napadla ve středu v bytě panelového domu v Hradci Králové pětapadesátiletá žena svého o čtyři roky mladšího partnera. Muž byl se zraněními převezen do nemocnice. Policisté v pátek informovali, že ženu obvinili z pokusu o těžké ublížení na zdraví. V případě prokázání viny a odsouzení jí hrozí pět až 12 let vězení.

Foto: Policie ČR

Žena měla na muže zaútočit sekáčkem na maso.

Článek

Útoku předcházela hádka. „Žena v útoku přestala až po příjezdu policistů. Muži způsobila několik sečně-řezných ran, se kterými musel být převezen do nemocnice na ošetření,“ uvedla v pátek policejní mluvčí Iva Kormošová.

Policisté ženu v bytě zadrželi a podrobili dechové zkoušce, v dechu měla 0,6 promile alkoholu. „Muž nadýchal o jednu desetinu více,“ uvedla Kormošová.

Obviněná žena byla v minulosti už jednou odsouzena za těžké ublížení na zdraví a jednou za pokus o vraždu, za který dostala sedm let vězení. V červnu 2021 byla z vězení propuštěna.

Soud ji v souvislosti se středečním útokem poslal do vazby. Podle policie je obava, že by mohla v trestné činnosti pokračovat, že uprchne či se bude skrývat.

Družku zavraždil sekáčkem na maso, umírala desítky minut. Soud mu potvrdil 23 let

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám