Hlavní obsah

Žena u školy v Chomutově nabízela sex, dítě jí hlídal bezdomovec na pervitinu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chomutov

Podezření ze spáchání trestného činu prostituce ohrožující mravní vývoj dětí sdělili chomutovští policisté 22leté ženě, která měla v Kadaňské ulici v Chomutově nedaleko základní školy minulý týden provozovat prostituci. Hrozí jí až dva roky vězení. Informovala o tom v úterý mluvčí chomutovské policie Miroslava Glogovská.

Foto: Policie ČR

Ilustrační foto

Článek

Ženě se vymstilo, že služby provozovala v blízkosti školy. „Samo o sobě by to nebylo trestné, avšak provádět tuto činnost v blízkosti školy nebo obdobného zařízení podle zákona trestné je,“ uvedla Glogovská.

Policisté, které na počínání ženy upozornili strážníci, zjistili, že v době, kdy žena odjela poskytovat služby německému klientovi do hor nad Chomutovem, hlídal jejího dvouletého syna bezdomovec pod vlivem pervitinu.

„Dotyčná ho předtím tomuto známému sama svěřila, aby mohla s klientem odjet. Když se pak vrátila, strážníci provedeným testem zjistili, že také ona je pod vlivem pervitinu,“ řekla mluvčí. Případem se zabývá i oddělení sociálně-právní ochrany dětí chomutovského magistrátu.

Prostitutky pendlovaly mezi Ostravou a Finskem, policie obvinila osm lidí z kuplířství

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám