Hlavní obsah

Žena si užívala hotelů v Olomouci, mizela z nich bez placení

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Policisté vyšetřují 23letou ženu z Blanska, která podle nich navštěvovala hotely v Olomouci, ale za služby neplatila. Když mělo k placení dojít, potichu se vytratila. Právu to ve středu sdělila policejní mluvčí Miluše Zajícová.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Ilustrační foto.

Článek

Žena se během posledních dvou měsíců třikrát ubytovala v různých hotelích v Olomouci. Pobyt si vždy zarezervovala přes internetový portál poskytující tyto služby.

„Koncem června se ubytovala v hotelu na dvě noci a pracovníci v den, kdy jí skončil pobyt, zjistili, že zařízení opustila bez zaplacení. Za ubytování se snídaní a poskytnuté občerstvení po sobě zanechala dluh ve výši necelých 9700 korun,“ uvedla mluvčí.

Zloděj čekal v obchoďácích přes noc na WC, policie vyšetřuje krádeže za půl milionu

Krimi

Na jednu noc se pak mladá žena ubytovala ve dvou dalších hotelích, kde se vždy vymlouvala, že za poskytnuté služby má zaplatit její vedoucí.

„V jednom případě zjistila, že se personál hotelu nenechal jen tak obalamutit a oznamuje to na policii. Na nic nečekala a rychle zmizela bez zaplacení. V tomto případě způsobila ubytovacímu zařízení škodu za 3066 korun,“ konstatovala Zajícová.

V dalším hotelu, kde si chtěla žena pobyt dokonce prodloužit, požadovali pracovníci hotelu, aby nejprve zaplatila za nocleh s poskytnutými službami částku 3048 korun.

„Na to žena recepční sdělila, že jde zatelefonovat vedoucí, aby částku uhradila, a šla telefonovat mimo hotel. Zpátky se už ale nevrátila,“ dodala mluvčí s tím, že mladá žena je podezřelá ze spáchání trestného činu podvodu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám