Hlavní obsah

Žena s asistenčním psem skončila po rozepři s prodavačem zraněná v nemocnici

Právo, pab

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sušice

Policisté prověřují okolnosti červnového incidentu mezi prodavačem z večerky v Sušici a invalidní ženou, která následně skončila zraněná v nemocnici.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Sedmapadesátiletá žena z Prahy vešla do obchodu se svým asistenčním psem, ke kterému měl 46letý prodavač výhrady. Následně skončila zákaznice na zemi a utrpěla zranění, se kterým musela být převezena do nemocnice k ošetření,“ uvedla mluvčí policie Dana Ladmanová s tím, že zatím není zcela jasné, zda žena upadla sama nebo cizím zaviněním. „Nechali jsme si zpracovat znalecký posudek z oboru zdravotnictví,“ doplnila Ladmanová.

Patnáctiletý recidivista zaútočil na seniora a invalidu. Sebral jim peníze a utekl

Krimi

Zraněná žena podle zjištění Práva tvrdí, že ji prodavač strčil oběma rukama do ramen, ten to ale popírá. „V případu policisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření z ublížení na zdraví,“ doplnila Ladmanová.

Z lékařské zprávy, kterou má policie k dispozici vyplývá, že zraněním došlo u ženy k trvalému zhoršení zbytkové mobility.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám