Hlavní obsah

Žena s 2,5 promile stopovala na Brněnsku tak, že skočila před auto

Právo, pko

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Velké štěstí měla v noci na pátek dvaadvacetiletá žena z Blanenska. Notně opilá se vydala stopovat na frekventovanou silnici 1/43 z Brna na Svitavy. Protože na její pokusy nikdo nereagoval, rozhodla se jedno z aut zastavit tak, že mu skočila do jízdní dráhy. Řidič naštěstí bleskově zareagoval.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

„Vstoupila do jízdní dráhy vozu právě přijíždějícímu ve směru od Brna a snažila se ho  rozmáchlými gesty neobratně zastavit. Neodhadla však dostatečně vzdálenost přibližujících se světel,” popsal situaci policejní mluvčí Petr Nečesánek.

Šestačtyřicetiletému řidiči fiatu způsobila horké chvíle. „Jakmile ji muž za volantem spatřil, začal ostře brzdit,“ popsal Nečesánek. Díky jeho duchapřítomnosti a rychlému manévru auto o ženu jen „škrtlo” a z kolize vyvázla jen s lehkým zraněním.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Přivolaní policisté naměřili ženě  2,5 promile. Ta se pak bez vytáček přiznala, že celý večer popíjela pivo a to prokládala panáky. Ze svého jednání se nyní bude zpovídat ve správním řízení.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám