Hlavní obsah

Žena porodila, dítě zmizelo. Policie odložila vyšetřování úmrtí novorozence

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kroměříž

Policie odložila vyšetřování úmrtí novorozence v Kroměříži. Z vraždy dítěte byla podezřelá čtyřiadvacetiletá žena, která podle všeho loni v květnu porodila, žádné dítě však u sebe neměla. Policii se dosud tělo novorozence nepodařilo najít.

Foto: Policie ČR

Policie hledala dítě také v kontejnerech

Článek

„Vyšetřovatel případ odložil, neboť se dítě nepodařilo nalézt, a nebyly tak naplněny znaky trestného činu. Rovněž se nezjistilo, zda se dítě narodilo živé, nebo mrtvé,“ informovala mluvčí policie Simona Kyšnerová.

Policie se případem zabývala od poloviny loňského května, kdy zadržela podezřelou ženu a jejího druha. O případu se dozvěděla od lékaře z kroměřížské nemocnice. Tam přišla pacientka po právě prodělaném porodu, která u sebe neměla dítě. Následně z nemocnice odešla.

Kriminalisté několik dní čerstvě narozené dítě hledali. V bytě ženy provedli domovní prohlídku, prohledávali okolí domu, kontejnery i kanalizaci. Novorozeně se však najít nepodařilo.

Žena nacpala novorozeně do květináče a zasypala ho, aby zachránila vztah. Soud jí snížil trest

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám