Hlavní obsah

Žena po sporech s partnerem vyskočila z okna. Muže policie obvinila z týrání

Právo, koc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chomutov

Dlouhodobé spory mezi 27letou ženou z Jirkova na Chomutovsku a jejím o dva roky starším druhem vyvrcholily v pondělí skokem ženy z okna bytu, ve kterém pár žil. Po pádu z výšky asi pěti metrů na zem se vážně zranila. Do nemocnice v Ústí nad Labem ji transportoval vrtulník záchranné služby.

Foto: Luděk Fiala, Novinky

Článek

„Po opakovaném fyzickém a psychickém napadání, které trvalo od prosince loňského roku, ji muž znovu obvinil z údajné nevěry a došlo i na napadení. Ve chvíli, kdy se muž věnoval dceři, poškozená ze strachu z dalšího násilí otevřela okno, vylezla na parapet a skočila,“ uvedla mluvčí chomutovské policie Marie Pivková.

Partnera ženy policisté zadrželi a obvinili z pokusu o těžké ublížení na zdraví a týrání osoby žijící ve společném obydlí.

„Na státní zastupitelství byl doručen podnět k jeho vzetí do vazby. V případě odsouzení hrozí obviněnému až desetileté vězení,“ dodala Pivková.

Reklama

Výběr článků

Načítám