Hlavní obsah

Žena na Novojičínsku zapomněla v obchodě batoh se 120 tisíci. Vrátil se jí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

O neskutečném štěstí může hovořit 33letá žena, která zapomněla v jedné z prodejen na Dukelské ulici v Šenově u Nového Jičína batoh s téměř 120 tisíci korun. Zavazadlo totiž objevila prodavačka, která nález odevzdala policistům.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Ilustrační foto

Článek

K případu došlo před pár dny. „Prodavačka na linku tísňového volání oznámila, že v prodejně našla volně odložený batoh s různými písemnostmi, kartičkami a penězi,“ uvedl policejní mluvčí René Černohorský.

Policisté, kteří dorazili na místo, objevili v batohu téměř 120 tisíc korun, různé písemnosti, slevové kartičky, platební karty a různé osobní doklady znějící na jméno cizí státní příslušnice.

„Na základě velmi dobré osobní a místní znalosti teritoria novojičínští policisté podle fotografií na dokladech usoudili, že majitelkou věcí i peněz by mohla být žena, která pracuje v jedné z provozoven Nákupního centra na ulici Přemyslovců v Novém Jičíně,“ nastínil.

V Českém Krumlově našli peněženku se 70 tisíci. Majitel o ně zase rychle přišel

Krimi

Hlídka podle něj ženu vyhledala. „Uvedla, že toho dne byla na nákupech v různých prodejnách v Novém Jičíně a Šenově u Nového Jičína a vůbec si není vědoma, kde zanechala batoh s doklady a penězi,“ uvedl Černohorský.

Žena podle něj překvapila policisty vyjádřením, že si ani neuvědomila, že batoh nemá. Po kontrole obsahu batohu, v němž nic nechybělo, cizinka policistům poděkovala.

Reklama

Výběr článků

Načítám