Hlavní obsah

Žena doma nechala dopis na rozloučenou a peníze na pohřeb. Hledají ji na Jablonecku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jablonec nad Nisou

Policie z Jablonce nad Nisou pátrá po 51leté ženě, která před třemi dny odešla z místa bydliště a dosud se neozvala. Podle příbuzných po sobě nechala dopisy na rozloučenou a hrozí, že by si mohla sáhnout na život. Pátrání se mimo jiné týká oblasti kolem Harrachova, Rokytnice, Jizerky a vodní nádrže Souš.

Foto: Policie ČR

Pátrání po ženě z Jablonce nad Nisou

Článek

„Pohřešovaná odešla z domova s tím, že jede ke kamarádce do Frýdlantu, kam ovšem nedojela, a tato kamarádka uvedla, že s ní ani žádnou schůzku domluvenou neměla. Poslední informace o jejím pravděpodobném výskytu mají policisté z pátku 22. dubna kolem 19. hodiny v Harrachově,” informovala v pondělí o případu mluvčí policie Dagmar Sochorová.

„Na základě dosud provedeného šetření policisté nemohou vyloučit to, že by mohla být v ohrožení zdraví i života,” upřesnila mluvčí.

Žena podle informací Novinek odešla minulý týden v pátek kolem 16. hodiny z bytu v Jablonci nad Nisou. Příbuzní později našli dopisy na rozloučenou a vzkaz s penězi na pohřeb.

Policie našla 14letého chlapce, který odešel ze školy

Krimi

Našel se i mobilní telefon, na který po jeho zapnutí přišla SMS zpráva z neznámého čísla ve znění Mám vás ráda.

Podle policie byla zpráva odeslána z okolí Harrachova, Rokytnice, Jizerky a vodní nádrže Souš, přesněji určit lokaci nebylo možné.

Pohřešovaná je podle policie 170 cm vysoká. Vlasy má vlnité v hnědé a ryšavé barvě, vepředu česané na ofinu. Má modré oči.

Není zcela zřejmé, co měla na sobě v době, kdy odešla z bytu, nicméně pravděpodobně se mělo jednat o bundu, mikinu, kalhoty a boty pohorky. „Jejím oblíbeným vzorem na oblečení je kostka,” dodala policie v pátrací relaci.

Muž vjel ze silnice do lesa, rodina po něm hodiny pátrala

Krimi

Informace k pohřešované ženě policie čeká na kterékoliv služebně nebo tísňové lince 158, kontaktovat lze i přímo policisty v Jablonci nad Nisou na čísle 974 480 100.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám