Hlavní obsah

Dělník, kterého v Praze zasypala zemina, nepřežil

Novinky, ok, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

Dělník, kterého na stavbě na pražském Smíchově ve středu odpoledne zasypala zemina, neštěstí nepřežil. Vyprošťovací práce trvaly déle než šest hodin, hasičům ji komplikovala podmáčená půda s jílem a kamením.

Zavalený dělník na Smíchově Video: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

Dělník byl zasypán ve výkopu v Erbenově ulici, podle informací hasičů zasypala zemina celé tělo.

Dělník na stavbě u Prahy spadl z výšky a vážně se zranil, letěl pro něj vrtulník

Krimi

„Na stavbě zasahuje několik jednotek hasičů včetně USAR týmu. Ve výkopu je zasypaný dělník, snažíme se ho vyprostit. Půda je velmi nestabilní a podmáčená. Pohyb ve výkopu a jeho okolí je obtížný,“ uvedl po 15. hodině po příjezdu hasičů na místo jejich mluvčí Martin Kavka.

Mluvčí kolem 17. hodině uvedl, že se muže stále nedaří vyprostit. „Vyhrabávání je velmi náročné, ani po dvou hodinách se nám nepodařilo dělníka vyprostit. Musíme odstraňovat těžkou zeminu, kde je jíl a kamení,” popsal Kavka.

Stejná situace byla i kolem 19. hodiny. Tělo muže se nakonec podařilo vytáhnout až po více než šesti hodinách.

Dělník byl dvě hodiny zavalený ve výkopu, vytáhla ho hydraulická ruka

Krimi

Na místě byla rovněž policie. „Dostali jsme oznámení o zasypání dělníka, policisté momentálně vyslýchají svědky a zajišťují místo události. Více informací v tuto chvíle nemáme,“ doplnila po 15. hodině mluvčí policie Violeta Siřišťová. Později uvedla, že policisté se případem budou zabývat opět ve čtvrtek ráno.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Hasiči zachraňují dělníka

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Hasiči u zasypaného člověka

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám