Hlavní obsah

Zazmatkoval jsem, přiznal ujíždějící motorkář po pádu na poli

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Blansko

Havárií skončilo o víkendu pronásledování 41letého motorkáře na Blanensku, který navíc vezl spolujezdkyni. Nezastavil údajně proto, že si myslel, že mu naměřili vysokou rychlost.

Motorkář ujížděl před policistyVideo: Policie ČR

 
Článek

Policisté chtěli motorkáře zastavit v sobotu u obce Rájec-Jestřebí, protože na stroji byla převozní značka. Řidič nejprve zastavil, ale vzápětí se rozjel a začal ujíždět s policisty v zádech.

Namířeno měl směrem na Žďár a po cestě ohrožoval svou agresivní jízdou další šoféry. Policisty chtěl setřást na polní cestě, ale přepočítal se.

Motorkář v Praze závodil s policejními hlídkami. Prohrál

Krimi

„V tu chvíli si zřejmě neuvědomil, že počasí nebylo pro jízdu terénem příliš přívětivé. Na mokré a rozbahněné cestě se dostal do smyku a následně havaroval,“ uvedla mluvčí policie Lenka Koryťáková.

Pád se obešel bez zranění, test na alkohol a drogy byl negativní. Policistům muž řekl, že zazmatkoval, jelikož si myslel, že mu policisté naměřili příliš vysokou rychlost v obci. Škoda byla vyčíslena na 50 tisíc korun.

Muž je podezřelý z několika přestupků, hrozí mu pokuta až 10 tisíc korun a zákaz řízení až na jeden rok.

Reklama

Výběr článků

Načítám