Hlavní obsah

Zastal se ženy a dostal nakládačku. Policie má útočníka, oběť jí chybí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Zastání ženy se vymstilo v loňském roce dosud neznámému muži v pražském metru. Agresor si zlost vybil na něm, když ho udeřil a zkopal. Útočníka policie zná, ale chybí jí poškozený, proto se v pátek obrátila na veřejnost.

BEZ KOMENTÁŘE: Policie hledá napadeného mužeVideo: Policie ČR

 
Článek

Incident se stal již loni v srpnu ve stanici metra Vysočanská kolem půlnoci. Cestující se tam zastal ženy, kterou násilník slovně urážel. Útočník tak obrátil svou zlost na zastánce.

„Kopem ho srazil k zemi a v napadání i nadále pokračoval. Opakovanými údery a kopy útočil na poškozeného jedoucího na eskalátorech, přestože mu v tom ostatní bránili,“ uvedl mluvčí policie Jan Rybanský.

Bitka dvou mužů v pražském metru skončila pobodáním, policie hledá svědky

Krimi

Podle něj byl násilník zadržen a policisté zjistili, že podobných útoků má na svědomí více. Potřebovali by však svědectví poškozeného, aby mohli případ zdárně ukončit. Vyzývají ho proto, aby se jim ozval. Případně žádají občany, kteří ho znají, aby informace předali na linku 158.

„Případ je prošetřován pro podezření z trestných činů výtržnictví a ublížení na zdraví. V případě, že bude útočník odsouzen, hrozí mu několikaletý trest odnětí svobody,“ podotkl Rybanský.

Neznámý útočník zbil bezdůvodně cestujícího v metru

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám