Hlavní obsah

Žárlivec umlátil manželku násadou od koštěte

Novinky, Patrik Biskup

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

TACHOV

V policejní cele skončil 47letý muž z Tachovska, který v sobotu v Habří u Blovic na Plzeňsku zabil podle policie svoji 72letou manželku. "Umlátil ji násadou od koštěte. Motivem byla žárlivost," řekl zástupce ředitele Krajské policejní správy v Plzni František Krákora.

Foto: Petr Hejna

koryto Vydry

Článek

Podle prvotních informací podezřelý muž zjistil, že jeho manželka má mladšího milence. Pohádali se a potom došlo na bití. Ženu násilník zmlátil a nechal ležet v posteli. Záchranku zavolal až večer, kdy žena už prakticky nejevila známky života. Lékař mohl pouze konstatoval smrt. Co bylo přesnou příčinou smrti určí až soudní pitva.

"Podezřelý muž byl zadržen policisty přímo na místě. Policejní rada ho obvinil z vraždy. V pondělí by měl soud rozhodnout o jeho vzetí do vazby," doplnil Krákora. Vražednou zbraň obviněný muž spálil. K činu se doznal a v případě uznání viny mu hrozí až 15 let vězení.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám