Hlavní obsah

Žákyně školy v přírodě se těžce zranila pádem z balkónu

Právo, Aleš Honus

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

KARLOV

Těžká zranění a mnohočetné zlomeniny utrpěla devítiletá žákyně školy v přírodě, která za dosud nevyjasněných okolností vypadla z balkónu ve třetím poschodí penziónu v Karlově na Bruntálsku. Událost vyšetřuje policie, zatím ale vše nasvědčuje tomu, že šlo o nešťastnou náhodu.

Článek

"Dívenka se v noci vzbudila a šla na záchod. Jenomže si spletla dveře a místo na chodbu se dostala na balkón. V rozespalosti pak přelezla zábradlí a spadla dolů," popsal nejpravděpodobnější průběh událostí vedoucí penziónu.

Dodal, že dívka z Prostějova naštěstí není v ohrožení života. "Byli jsme se na ni podívat v olomoucké nemocnici. Leží na běžném pokoji, není ani na jednotce intenzivní péče," řekl.

Mluvčí bruntálské policie Lucie Krašteničová potvrdila, že šlo pravděpodobně o nešťastnou náhodu.

"Dopadla na živičný povrch parkoviště u penziónu a utrpěla zlomeninu stydké kosti a křížové kosti v pánevní oblasti. Má také zlomené obě ruce, zhmožděniny a další zranění. Léčba je odhadována zhruba na půl roku," dodala mluvčí. 

Reklama

Výběr článků

Načítám