Hlavní obsah

Zadlužený podnikatel zmizel v lese i s pistolí

Právo, mar

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

VŠEMINA

Policisté již druhý den bezvýsledně pátrají v okolí Všeminy na Zlínsku po 41letém místním podnikateli. Zadlužený muž odešel ve středu ráno z domu s legálně drženou pistolí a od té doby se rodině neozval.

Foto: Sylvio Dittrich

Saská pochoutka a nůž na její krájení

Článek

"Manželka nám řekla, že její muž odešel bez udání důvodu. Při vyšetřování jsme zjistili, že podniká v oboru stavebnictví a různým subjektům dluží nemalé finanční prostředky. Jeho auto jsme našli zaparkované v blízkosti areálu místního hotelu," uvedl mluvčí zlínské policie Ivo Mitáček.

Policisté už včera pročesávali lesy v okolí Všeminy s dvacítkou místních dobrovolníků. Dnes ráno, po opětovné výzvě v místním rozhlase, se dobrovolníků na určeném místě srazu sešlo jednou tolik. Do lesů se vydali s 20 policisty včetně psovodů.

Na řadě jsou rojnice

"Místní terén je velmi složitý - členitý, plný hustých porostů, kopců a dolin. Bez místních lidí, kteří to tady znají, by to pro nás bylo mnohem těžší. Většinou jsou to navíc myslivci, kteří znají každý kout," uvedl vedoucí vizovického obvodního oddělení policie Pavel Nesvadba, který pátrací akci řídil.

Během dopoledne pátrače posílilo ještě pět desítek žáků policejní školy z nedalekého Holešova.

Ještě v poledne bylo pátrání bezvýsledné. "Nyní končíme jednu fázi pátrání a chystáme další. Při ní budeme postupovat všichni najednou v rojnici," uvedl po 12. hodině policejní mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám