Hlavní obsah

Za střelbou se dvěma mrtvými v Liberci jsou rodinné spory

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Liberec

Rodinné spory stojí za nedělní střelbou v Liberci. Oznámila to v pondělí odpoledne policie s tím, že případ vyšetřuje jako vraždu. Kriminalisté na místě našli legálně drženou zbraň.

Střelba v LiberciVideo: Aktu.cz

 
Článek

„Rodinné spory vyústily ve střelbu, po níž následkům zranění podlehla na místě události 49letá žena. 53letý muž byl ve vážném stavu transportován do Krajské nemocnice v Liberci. Zde i on na následky zranění zemřel,“ potvrdil mluvčí policie Vojtěch Robovský.

Střelba v Liberci: Žena zemřela, muže odvezli v kritickém stavu

Krimi

Kriminalisté nařídili u obou mrtvých lidí pitvu. Zároveň zadali znalecké zkoumání u nalezené zbraně. Případ vyšetřují jako vraždu, ale další informace nezveřejnili.

Muž ukradl v Liberci kocoura a vyhodil ho z devátého patra

Krimi

Podle informací z místa se střílelo v rodinné domě v Rudolfovské ulici. Dle nepotvrzených informací ženu měl zastřelit její manžel. Jeden z blízkých sousedů rodiny Právu řekl, že šlo o bezproblémovou rodinu. „Byli to dobří sousedé, zdravili jsme se, a když se něco slavilo, tak jsme se stýkali. A teď nás překvapilo to, co se stalo,“ uvedl muž.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám