Hlavní obsah

Za sexem si milenci v Plzni vyšlápli na vrchol katedrály

Právo, ib

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Plzeň

Hodně netradiční místo k sexu si vybral v sobotu dopoledne rozvášněný pár v Plzni. Sedmatřicetiletý muž a o šest let mladší žena se oddávali milování v místnůstce, z níž se vystupuje na vyhlídkový ochoz věže zdejší katedrály. Ostatní turisté je z míry nevyvedli, oni je však ano.

Foto: MP Plzeň, Právo

K intimním radovánkám si pár vybral netradiční místo.

Článek

„Jejich radovánky natočila jedna z návštěvnic a záznam přehrála přivolaným strážníkům,“ uvedla Veronika Kuchynková z plzeňské městské policie. Hlídka se ostatně vzápětí přesvědčila sama. „Když strážníci vešli do místnosti, nalezli pár vykonávající pohlavní akt,“ konstatovala Kuchynková.

Vyrušená dvojice si přestala užívat a s hlídkou se odebrala po třech stovkách schodů zpět na zem před nejvyšší kostelní věž v republice.

Cyklista na Trutnovsku obtěžoval chlapce, policie má jméno podezřelého

Krimi

„Na vysvětlenou uvedli, že se dlouho neviděli a setkání chtěli oslavit,“ dodala Kuchynková. Milenci dostali ,,na památku” pokutu za vzbuzování veřejného pohoršení.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám