Hlavní obsah

Za dopadení řidiče, který na Českobudějovicku zabil muže, nabízí rodina 100 tisíc

– České Budějovice

Kriminalisté stále hledají řidiče, který 2. ledna srazil v Nedabyle na Českobudějovicku muže, neposkytl mu pomoc a od nehody ujel. Muž na místě zemřel. Rodina oběti nabízí za informace k dopadení pachatele odměnu 100 tisíc korun.

Foto: Policie ČR

Místo dopravní nehody

Článek

„Rodina nabízí peníze tomu, kdo první uvede policii informace prokazatelně vedoucí k dopadení pachatele,“ řekl Právu Jiří Matzner, mluvčí jihočeské policie.

Řidič na Českobudějovicku srazil chodce a ujel. Muž zemřel

Krimi

Muže, který šel v obci Nedabyle po silnici, srazil zatím neznámý řidič 2. ledna před půlnocí. Podle svědků projížděla v té době po silnici osobní auta Škoda Octavia a Fiat Punto. U silnice poblíž obce si také jeden svědek všiml odstaveného vozidla pravděpodobně značky Škoda Forman, okolo kterého se pohybovali čtyři mladíci. Víc ale kriminalisté zatím nevědí.

S ohledem na polohu těla sraženého muže není ani jasné, jakým směrem řidič jel, zda od Českých Budějovic na Trhové Sviny, či opačně.

Tramvaj v Praze přejela muže ležícího na kolejích

Krimi

„Pro policisty je k dopadení řidiče důležité každé svědectví, a proto se znovu na veřejnost obracíme. Vozidlo, které muže srazilo, mohlo mít poškozené čelní sklo, přední sloupky karoserie či přední světlomet. Řidič mohl poptávat opravu v některém autoservisu či u soukromého automechanika. Jakékoliv informace k této tragické nehodě uvítáme na lince 158,“ žádá Matzner.

Sraženého muže, který ležel na silnici a byl již s největší pravděpodobností mrtvý, přejel ještě další řidič. Toho ale policisté již znají.

Reklama

Výběr článků

Načítám