Hlavní obsah

Z hotelu ve Špindlerově Mlýně zmizely desítky tisíc. Muže natočila kamera

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Špindlerův Mlýn

Krádež spáchanou drzým zlodějem vyšetřují kriminalisté ve Špindlerově Mlýně, kde z kanceláře v jednom z hotelů zmizela hotovost v desítkách tisíc korun. Policie pátrá po muži, kterého zachytila bezpečnostní kamera.

Pátrání kvůli krádeži ve Špindlerově MlýněVideo: Policie ČR

 
Článek

Ke krádeži došlo již loni 29. prosince, zloděje se ale dosud nepodařilo dopadnout, a policie se proto nyní obrátila na veřejnost s prosbou o pomoc při pátrání. Peníze zmizely ve známém horském středisku z jednoho z místních hotelů.

„Pachatel se krádeže dopustil v podvečerních hodinách, konkrétně z neuzamčené kanceláře odcizil finanční hotovost přesahující částku 80 tisíc korun,“ informovala v úterý o případu mluvčí policie Šárka Pižlová.

Foto: Policie ČR

Pátrání kvůli krádeži ve Špindlerově Mlýně

V souvislosti s případem policie pátrá po muži, kterého zaznamenala bezpečnostní kamera ve zmíněné kanceláři.

Na záběrech byl vidět muž v zimním oblečení s výrazným břichem, který se nejdřív rozhlížel po místnosti s mírným nepořádkem, načež vzal do ruky pohozené ošacení.

„Policisté žádají veřejnost o pomoc při ztotožnění muže z videa. Pokud znáte jeho jméno, zaměstnání nebo cokoliv by nám pomohlo muže vypátrat, volejte na bezplatnou linku 158 nebo přímo policistům do Špindlerova Mlýna: 735 785 418,“ dodala mluvčí.

„Jdou k nákupnímu centru!“ Telefonáty svědků pomohly k dopadení zlodějů z Přerova

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám