Hlavní obsah

Z hospody šel přímo za volant, v první zatáčce smetl další auto

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kyjov

Ačkoli jej museli z jeho nabouraného vozu tahat svědci, přivolaným policistům do očí tvrdil, že on za volantem neseděl. S takovým řidičem se museli popasovat policisté nedaleko Kyjova. Muž se z hospody přesunul do svého vozu a ve vysoké rychlosti narazil do protijedoucího auta, jehož řidič skončil v nemocnici.

Muže museli z auta vytáhnout svědci, přesto tvrdil, že neřídil.Video: Policie ČR

 
Článek

Viníkovi střetu se nic nestalo a strážcům zákona vulgárně odmítl dechovou zkoušku na alkohol.

„Krátce poté, co čtyřicetiletý muž odešel z hospody, usedl za volant a ve vysoké rychlosti havaroval. Osudnou se mu stal průjezd nedalekou zatáčkou, kdy se tvrdě střetl s protijedoucím automobilem. Vzduchem dokonce letělo levé přední kolo jeho nabourané škodovky, která nakonec zastavila až po několika desítkách metrů,“ řekl policejní mluvčí Petr Vala.

Foto: Policie ČR

Z mužovy škodovky doslova odlétlo levé přední kolo.

Foto: Policie ČR

Škodovka po nárazu zastavila až po několika desítkách metrů.

„Muže, který bezdůvodně odmítl test na alkohol, museli dokonce z poničené octavie vytáhnout očití svědci. Přesto policistům během vyšetřování nehody vehementně tvrdil, že on v žádném případě neřídil. Za odmítnutí dechové zkoušky muži ve správním řízení hrozí až padesátitisícová sankce a dvouletý zákaz řízení motorových vozidel,“ dodal mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám