Hlavní obsah

Vyhýbala jsem se lesní zvěři, tvrdila po havárii na Přerovsku opilá řidička

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přerov

Ve svodidlech skončila ve středu se svým volkswagenem řidička v katastru obce Čechy na Přerovsku. Žena, která podle policistů usedla za volant po požití alkoholu, tvrdila, že se vyhýbala lesní zvěři, informovala ve čtvrtek policejní mluvčí Miluše Zajícová.

Foto: Policie ČR, Novinky

Žena s autem narazila do svodidla.

Článek

„Řidička jízdu nezvládla a havarovala. Uvedla, že se vyhýbala přebíhající lesní zvěři a pravou boční částí auta narazila do svodidla a betonového mostku,“ konstatovala Zajícová.

Policisté u řidičky provedli dechovou zkoušku, která odhalila, že je pod vlivem alkoholu.

„Naměřené hodnoty se zastavily na 1,73 a 1,79 promile. Žena se na výzvu policistů podrobila odběru bio materiálu v nemocnici,“ sdělila mluvčí.

Foto: Policie ČR, Novinky

Škoda byla vyčíslena na 80 tisíc korun

Policisté sdělili, že šlo o starší ženu, přesný věk ale neuvedli. Z nehody vyvázla bez zranění, stejně jako její spolujezdec. Hmotná škoda byla předběžně vyčíslena na 80 000 korun.

„V souvislosti se zjištěnými okolnostmi nehody byly zahájeny úkony trestního řízení pro podezření z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky,“ doplnila Zajícová.

Opilý senior naboural v Přerově do čtyř aut. Na místě přišel o řidičský průkaz

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám