Hlavní obsah

Vycházka hledaného vězně z Olomouce skončila ve Španělsku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Policistům se podařilo vypátrat ve Španělsku 32letého Mariana Vosáhla, který se před dvěma měsíci nevrátil z povolené vycházky zpět do olomoucké vazební věznice, v níž si odpykával trest. Hledaný muž je od úterka zpět za mřížemi. Právo o tom ve středu informovala policejní mluvčí Petra Vaňharová.

Foto: Policie ČR

Vězeň si odpykává trest v Olomouci

Článek

S žádostí o pomoc se kvůli pátrání po vězni obrátila policie na veřejnost 10. října. Muž s trvalým bydlištěm na Přerovsku odešel z věznice v sobotu 8. října, vrátit se měl den poté, což neučinil.

„V průběhu pátrání po hledaném vězni zjistili kriminalisté poznatky, že muž by se měl nacházet v zahraničí. O zjištěných skutečnostech informovali přerovský okresní soud, který rozšířil vydaný příkaz k dodání muže do výkonu trestu odnětí svobody o Evropský zatýkací rozkaz,“ uvedla mluvčí.

Hledaný muž byl podle ní nakonec díky mezinárodní spolupráci vypátrán ve Španělsku a přepraven na území České republiky. „Od úterý se nachází opět za mřížemi,“ dodala Vaňharová.

Tati, neboj, je u nás. Policie prověřuje debatu pod článkem o uprchlém vězni

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám