Hlavní obsah

Vrah hlídače dopaden během jednoho dne

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

TEPLICE

Během jediného dne se severočeským kriminalistům podařilo objasnit vraždu šestapadesátiletého hlídače. Lidé nalezli ubodaného muže v pondělí ráno v objektu bystřanské soukromé firmy na Teplicku.

Foto: Ondřej Sikora

Propozice Silvestrovského běhu

Článek

O vraždě již včera informovala mluvčí krajské policie Jarmila Hrubešová. Uvedla pouze, že tělo bylo objeveno kolem 8. hodiny ráno. S ohledem na další vyšetřování k případu nechtěla sdělit podrobnosti.

Mezitím kriminalisté prověřili všechny poslední kontakty mrtvého. "Kromě jiného zjistili, že se večer před svou smrtí setkal v hospodě v Bystřanech s 39letým nezaměstnaným známým z Teplicka. Tento muž se z hospody domů už nevrátil a pobýval neznámo kde," řekla již dnes Hrubešová.

K vraždě se přiznal

Policisté se tedy vydali po jeho stopách a muže bez práce vypátrali ještě týž den odpoledne. Ukrýval se ve starém domě v Bílině. "K vraždě se doznal. Hlídače pobodal nožem kvůli osobním neshodám z dřívějška," upřesnila Hrubešová.

Komisař ho ještě večer obvinil z trestného činu vraždy a navrhl na něj uvalení vazby. Za skutek mu hrozí 12 až 15 let vězení, případně výjimečný trest.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám