Hlavní obsah

Vosa způsobila hromadnou havárii

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PARDUBICE

Jak ze špatného filmového scénáře k němému filmu je nehoda, ke které došlo v úterý mezi Hlinskem a Rváčovem, jejímž hlavním protagonistou byl 27letý řidič Avie.

Foto: Jan Soukup

Operní večer v Nové Bělé

Článek

Ten se nejprve vyhýbal cyklistům takovým obloukem, až se v protisměru bočně střetl s protijedoucím nákladním vozem Iveco. Po nehodě řidič nezastavil a pokračoval v jízdě.

Po problémech s cyklisty přišel zápas s vosou. Natolik se soustředil na to, aby ji vyhnal z kabiny, až přejel do protisměru, kde se srazil s protijedoucím vozidlem Avia. Do ní následně narazilo zezadu osobní vozidlo Škoda Forman. Při nehodě byli řidič z protijedoucí Avie i jeho spolujezdec zraněni.

Vzhledem k tomu, že všichni účastníci nehody byli převezeni do nemocnice, nebyla provedena dechová zkouška na zjištění alkoholu. V nemocnici se uskutečnil odběr krve. Sedmadvacetiletému řidiči vozu Avia bylo sděleno obvinění z trestného činu ublížení na zdraví.

O nehodě informovala Policie České republiky správa východočeského kraje.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám