Hlavní obsah

Volkswagen narazil na Jindřichohradecku do stromu. Tři lidé jsou mrtví

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jindřichův Hradec
Aktualizováno

Tři muži zemřeli při tragické nehodě, která se stala v úterý kolem osmé hodiny večer u obce Staňkov na Jindřichohradecku. Za tragédii může zřejmě vysoká rychlost.

Při nehodě zemřeli tři mužiVideo: Aktu.cz

 
Článek

„Řidič VW Passat pravděpodobně vlivem rychlé jízdy naboural u rybníka Staňkov do stromu. On i jeho dva spolujezdci nehodu nepřežili,“ řekl mluvčí jihočeské policie Jiří Matzner.

Žena přebíhala silnici v Praze na červenou. Smetla ji dodávka

Krimi

Ještě před příjezdem záchranářů pomáhali na místě svědci nehody.

„Ty k místu přivedla obrovská rána. Podle pokynů dispečinku zdravotnické záchranné služby se pokoušeli resuscitovat posádku vozidla, bohužel neúspěšně,“ dodal Matzner s tím, že k nehodě letěl i vrtulník.

Foto: Policie ČR

Při nehodě zemřeli tři muži.

„Záchranáři při příjezdu našli na místě tři muže bez známek života. U všech došlo při nárazu do stromu k těžkým mnohačetným poraněním neslučitelným se životem. Na místo byl vyslán i krizový intervent a psycholog,“ uvedla Zuzana Fajtlová, mluvčí záchranné služby Jihočeského kraje.

Na jihu Čech jde o jednu z nejtragičtějších nehod za posledních několik let. Policisté tragédii vyšetřují a zjišťují, zda tu sehrál roli i alkohol.

Foto: Policie ČR

Při nehodě zemřeli tři muži.

Foto: Aktu.cz

Havarované auto u Staňkova

Reklama

Výběr článků

Načítám