Hlavní obsah

Vlek naložený auty se po smyku převrátil a zablokoval silnici na Náchodsku

– Vysokov • Aktualizováno

Škodu nejméně sedm milionů korun odhadují vyšetřovatelé u nehody nákladního auta naloženého novými vozidly na Náchodsku. Řidič podle policie překročil rychlost a po smyku se vlek s vozidly převrátil a zatarasil napříč silnici. Okolnosti nehody policie dál vyšetřuje.

Převrácené nákladní auto naložené novými vozidlyVideo: Aktu.cz

 
Článek

Nehoda se stala v pondělí v 17:00 na silnici I/33 u obce Vysokov. Řidič nákladního auta jel podle policie od Náchoda na Českou Skalici.

„Zřejmě nepřizpůsobil rychlost své jízdy a před průjezdem pravotočivé zatáčky dostal smyk. Následně mělo dojít k vyjetí jízdní soupravy za pravou krajnici a k nárazu do betonových svodidel. Po nárazu měla být souprava odhozena zpět a do protisměru a poté za levou krajnici, kde došlo k dalšímu nárazu do betonových svodidel,” informovala v úterý o nehodě mluvčí policie Lucie Konečná.

Foto: HZS Královéhradeckého kraje

Nehoda nákladního auta naloženého novými vozidly

Nákladní souprava s rozbitými vozidly zabírala celou šířku silnice, kterou bylo možné znovu zprovoznit až po čtyřech hodinách.

Kamion na Svitavsku sjel ze silnice a narazil do domu

Krimi

„Dechová zkouška u řidiče byla negativní. Ke zranění osob nedošlo. Hmotná škoda byla odhadnuta na více než sedm milionů korun,” dodala Konečná s tím, že dopravní policie okolnosti nehody dál prověřuje.

Foto: Policie ČR

Vlek s nákladem aut skončil po nehodě napříč silnicí

Na místě zasahovali rovněž hasiči, kteří místo nehody zabezpečili a kontrolovali, jestli nedošlo k úniku provozních kapalin z vozidla. Poškozená auta podle hasičů odvezla odtahovka.

Foto: HZS Královéhradeckého kraje

Vlek s nákladem osobních aut skončil po nehodě napříč silnicí

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám