Hlavní obsah

Vlak Švestkové dráhy se střetl s nákladním autem. Souprava je prý neopravitelná

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Škodu předběžně odhadnutou na zhruba 25 milionů korun způsobil v pondělí v Lovosicích na Litoměřicku střet osobního vlaku s nákladním autem. Záchranáři převezli do nemocnice na preventivní prohlídku jedno cestující dítě.

Foto: X/Datel, ČTK

V Lovosicích na Litoměřicku se střetl osobní vlak s nákladním autem.

Článek

„Podle prvotního šetření je vlaková jednotka neopravitelná,“ uvedla na Facebooku společnost AŽD Praha, která mezi Mostem a Litoměřicemi takzvanou Švestkovou dráhu provozuje. K neštěstí došlo ve stanici v Lovosicích.

Událost se stala zhruba půl hodiny po poledni. „Při příjezdu vlaku Švestkové dráhy jedoucího z Třebívlic do Lovosic vjel do průjezdného profilu nákladní automobil, který silně poškodil ve směru jízdy levou stranu jednotky RegioSprinter,“ popsal dopravce nehodu.

Foto: AŽD Praha, Bez zdroje

Náraz poškodil levou stranu jednotky.

Mluvčí krajské záchranné služby Prokop Voleník upřesnil, že jednu nezletilou osobu v doprovodu dospělého odvezla sanitka na prohlídku z preventivních důvodů do litoměřické nemocnice.

Foto: Datel/X

Vlak poškodilo nákladní auto ve stanici Lovosice.

Po srážce s vlakem zemřela v Opavě žena

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám