Hlavní obsah

Vlak na Uherskohradišťsku srazil muže, strojvedoucí si toho nevšiml

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Uherské Hradiště

Osmdesátiletý muž z Přerova zemřel v pondělí dopoledne na kolejích v železniční stanici Huštěnovice na Uherskohradišťsku. Policie nyní pátrá po svědcích, kteří by pomohli příčiny tragické události objasnit.

Foto: ZZS Moravskoslezského kraje

Ilustrační foto

Článek

„Strojvedoucí, jehož vlak muže srazil, si střetu vůbec nevšiml. O torzu lidského těla na železnici informoval policii jiný strojvedoucí, který před desátou hodinou projížděl Huštěnovicemi,“ informoval mluvčí uherskohradišťské policie Aleš Mergental.

Provoz na trati byl přes hodinu uzavřen. Na místo vyjeli policisté, kteří začali zjišťovat detailní okolnosti tragické události.

„Pokud by se našli svědci tragického střetu, k němuž došlo pravděpodobně po deváté hodině dopoledne, ať se s informacemi přihlásí na policejním oddělení nebo na lince 158,“ řekl Mergental.

Sražený muž v Praze

Vlak srazil a usmrtil zatím neznámého muže i na přejezdu v Praze 6. Neštěstí se stalo v pondělí krátce před 13.00 na trati z Prahy do Rakovníka nedaleko pražského nádraží Veleslavín. „Muž utrpěl zranění neslučitelná se životem,” uvedla mluvčí policie Jana Rösslerová.

Reklama

Výběr článků

Načítám