Hlavní obsah

Videopast odhalila uklízečku, která vykrádala kanceláře. Peníze si schovala do vaginy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Neobvyklý případ krádeží objasnila policie v Ostravě. Dopadla uklízečku, která delší dobu vykrádala kanceláře ve firmě, kde pracovala. K dopadení přispěla videopast, kterou nastražilo vedení firmy do jedné z kanceláří. Peníze si žena vložila do vaginy, což vyšlo najevo na policejní stanici při osobní prohlídce.

Uklízečka okrádala zaměstnance, před zatčením si peníze schovala do vaginy.Video: Policie ČR

 
Článek

Policie se případem krádeží v jedné z ostravských firem zabývala na základě oznámení firmy, kde se z kanceláří ztrácely peníze a cennosti. „Vzhledem k tomu, že do vnitřních prostor budovy neměl nikdo zvenčí přístup, pátrání se zúžilo na zaměstnance dané společnosti či na externí úklidovou službu. Netrvalo dlouho a spadla klec. Díky kamerovému záznamu vyšlo najevo, že krádeže má na svědomí žena, která byla zaměstnána jako uklízečka,“ uvedla mluvčí policie Eva Michalíková.

Vedení firmy policii přivolalo na místo krátce poté, co z batohu položeného na stole vyndala peníze, vložila si je do kapsy a odešla. „Během okamžiku ji už vyzval jednatel společnosti, aby vyčkala na pracovišti, že se na místo dostaví policie, která se bude celou záležitostí zabývat,“ dodala mluvčí.

Žena policistům zpočátku tvrdila, že žádné peníze neodcizila a při prvním pohledu u ní také žádné peníze nalezeny nebyly. „Proto hlídka provedla kontrolu také místnosti a samotných prostor, kde se podezřelá žena pohybovala. I tato kontrola dopadla negativně a odcizená finanční hotovost se nenašla. Důvodně podezřelá žena byla zadržena. Při samotné osobní prohlídce nakonec policistce sdělila, že odcizené peníze má ukryté ve vagině, kam si je stihla schovat před příjezdem policistů,“ doplnila mluvčí.

Devětatřicetiletá žena je obviněna z krádeže, hrozí jí až tři roky vězení.

Pro Evropany jsou peníze nejšpinavější věcí, se kterou přijdou denně do styku

Finance

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám