Hlavní obsah

Vězeň na Nymbursku uprchl cestou do práce na nedaleký hudební festival

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Milovice

Na svobodě pobyl jen zhruba dvanáct hodin, navíc pár kilometrů od věznice. Muže, který si odpykává trest v Jiřících na Nymbursku a ve středu zmizel na cestě do práce, vypátrali policisté při kontrolách hudebního festivalu. Akce se přitom koná na zhruba pět kilometrů vzdáleném letišti v obci Milovice.

Policejní kontroly na festivalu Let It RollVideo: Policie ČR

 
Článek

Devětatřicetiletý vězeň se ve středu odpojil od skupiny ostatních, když byli na cestě do práce v obci Jiřice, kde se rovněž nachází káznice.

Policie vyhlásila pátrání, do kterého povolala devět hlídek, psovoda se služebním psem a také vrtulník, načež informovala i veřejnost s prosbou o pomoc při hledání muže.

Pátrání policisté odvolali následující den. „Hledaného našla a následně zadržela policejní hlídka v jednu hodinu ráno v rámci služby v Milovicích,“ informovala ve čtvrtek mluvčí policie Michaela Richterová s tím, že uprchlíka našli při kontrolách na hudebním festivalu Let It Roll.

Akce se koná od středy do neděle a kromě uprchlého vězně policisté na místě řešili při kontrolách několika stovek lidí pouze několik prohřešků týkajících se převážně dopravy a drog.

Vězeň na útěku uvízl v šachtě vzduchotechniky pražského metra

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám