Hlavní obsah

Velký zátah inspekce: Chytili tři policisty kvůli marihuaně

Právo, Radim Vaculík

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Policejní inspekce rozjela o víkendu rozsáhlý zátah na organizovanou skupinu lidí, kteří prodávají ve velkém marihuanu. Během obou víkendových dnů inspektoři za pomoci specialistů z Útvaru rychlého nasazení zatkli na několika místech v ČR zatím celkem třináct lidí.

Článek

„Dosud bylo zadrženo 13 osob, z toho tři aktivní policisté z jihočeského regionu. Realizace stále ještě probíhá, takže počet zatčených se zřejmě ještě zvýší,“ řekla v neděli Právu mluvčí policejní inspekce Radka Sandorová.

Podle informací Práva proběhla razie například v Praze, kde v sobotu přímo na střešním parkovišti obchodního centra Šestka v Praze 6 zadrželi policisté za asistence vrtulníku přímo při předání vyšší finanční částky za drogy dva lidi, přičemž jeden z nich byl policista.

Další zatýkání se uskutečnilo také v jižních Čechách, potvrdila Právu Sandorová.

Podle důvěryhodného zdroje skupina obchodovala s marihuanou, kterou skupovala od různých dealerů ve velkém a prodávala dále. Všichni dosud tři zatčení policisté pracují podle zjištění Práva na obvodním oddělení v Českém Krumlově.

Razie by měla pokračovat ještě během nedělní noci, a případná obvinění dosud zadržených lidí tak zřejmě padnou během pondělí.

Reklama

Výběr článků

Načítám