Hlavní obsah

Večerní nehoda na Břeclavsku zaměstnala záchranáře

Právo, miv
Moravská Nová Ves

Čtyři zranění lidé jsou bilancí vážné dopravní nehody, která se stala v sobotu krátce před jednadvacátou hodinou na silnici I/55 nedaleko Moravské Nové Vsi na Břeclavsku.

Foto: HZS JMK

Hasiči zasahují u nehody poblíž Moravské Nové Vsi

Článek

Jedno z aut po nárazu skončilo mimo vozovku. „V době příjezdu první jednotky se v jednom z havarovaných vozidel nacházela zaklíněná osoba. Hasiči pomocí hydraulického vyprošťovacího zařízení odstřihli střechu, osobu z vozu vyprostili a uložili do vakuových nosítek,“ uvedl mluvčí jihomoravských hasičů Filip Venclovský.

Foto: HZS JMK

Vážna nehoda si vyžádala čtyři zraněné

Podle mluvčí jihomoravských záchranářů Barbory Truksové vyhodnotili zranění dvou mužů jako středně těžká. S podezřením na poranění hlavy je převezli do břeclavské nemocnice. Další dva cestující měli lehká povrchová zranění, s těmi sanitky odjely do hodonínské nemocnice.

Nehoda se stala na křižovatce, kde se do hlavního tahu I/55 zapojují odbočky do Prušánek a Moravské Nové Vsi. Silnice je rovná a přehledná s omezením rychlosti na hlavním tahu na 70 kilometrů v hodině. Okolnosti a míra zavinění je předmětem dalšího policejního šetření.

Reklama

Výběr článků

Načítám