Hlavní obsah

Ve Zlíně spadl strop s pěti dělníky, jeden je vážně zraněn

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zlín

V průmyslové zóně v části Zlína Příluky spadl ve středu odpoledne nově budovaný strop s několika dělníky. Podle mluvčí krajské záchranné služby Hany Polešákové bylo do nemocnice převezeno pět osob. Nikoho ze zraněných sutiny nezasypaly. Hasiči a policisté ale pro jistotu ještě trosky prohledávají.

Článek

"Zřejmě nejvážněji byl zraněn pětatřicetiletý muž, který byl s podezřením na poranění páteře převezen na ARO Baťovy krajské nemocnice," řekla Polešáková. Další čtyři lidé byli podle ní převezeni na úrazovou ambulanci zlínské nemocnice, kde by vyšetření měla vyloučit vážnější zranění.

Podle mluvčího hasičského záchranného sboru Štefana Hrtúse stropní konstrukce spadla při betonování. "Jednalo se o plochu asi 20 krát deset metrů, do které mělo přijít 60 kubíků betonu," popsal Hrtús.

"Stavbyvedoucí sice dělníky spočítal a nikoho nepohřešuje, ale pro jistotu byl na místo povolán speciální pes vycvičený na vyhledávání zavalených osob," poznamenal Hrtús.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám