Hlavní obsah

Ve Zlíně hořel dům, uvnitř se našlo ohořelé tělo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zlín

Ve zlínské městské části Jaroslavice shořel ve čtvrtek ráno jednopodlažní dům. Uvnitř domu se našlo ohořelé tělo, které se doposud nepodařilo identifikovat. Zřejmě se jednalo o sedmapadesátiletého muže, řekla Novinkám policejní mluvčí Monika Kozumplíková.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Požár samoty u lesa byl hlášen krátce před 7:30. "Už při příjezdu hasičů byl dům totálně zničený. Interiér vyhořel, propadly se stropy i střešní konstrukce," popsal mluvčí hasičů Libor Netopil. Hasiči dohašují zbylá ohniska požáru a strhávají zničené konstrukce.

„V 8:10 se při hašení domu našlo v místě požáru lidské tělo, které možná patří sedmapadesátiletému muži,” uvedla Kozumplíková. Podle dostupných informací se mohlo jednat o bezdomovce, který v domě se svolením majitele přebýval.

Příčina požáru zatím není známa. Na místě už ale operuje vyšetřovací tým policistů. V současné době se prověřuje, zda dům zapálil někdo úmyslně.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám