Hlavní obsah

Ve Vsetíně našli na ulici ležící ženu, později zemřela v nemocnici

Právo, jr
Vsetín

Padesátiletou ženu našli lidé ve čtvrtek ráno ležet na zemi v Jasenické ulici ve Vsetíně. Ženu ještě stačila záchranná služba odvézt do nemocnice, kde však zemřela.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Ve čtvrtek kolem půl šesté ráno našli dva náhodní svědci ležet na zemi na Jasenické ulici ve Vsetíně ženu. Na místo neprodleně vyrazila rychlá záchranná služba a policisté ze vsetínského obvodního oddělení, kteří dorazili na místo ještě před příjezdem záchranářů a poskytovali ženě první pomoc. Záchranná služba pak ženu odvezla do nemocnice, kde následně zemřela,“ informovala mluvčí vsetínské policie Lenka Javorková.

Na místo vyjeli posléze kriminalisté, kteří začali zjišťovat okolnosti, za jakých se žena na vozovce ocitla, a rovněž její totožnost. „Nebylo jednoduché zjistit, o koho se jedná, jelikož žena u sebe neměla žádný doklad ani věc, která by kriminalisty k identifikaci navedla. Až po několika hodinách usilovné práce se kriminalistům podařilo zjistit, že se jedná o padesátiletou ženu ze Vsetína,“ uvedla mluvčí.

Dosavadním šetřením kriminalisté cizí zavinění nezjistili. „Jaká byla příčina úmrtí, budeme vědět až z výsledků nařízené pitvy,“ sdělila mluvčí. Není také vyloučeno, že se na neštěstí podílelo také nynější mrazivé počasí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám