Hlavní obsah

Ve vietnamské tržnici zemřel muž, bodnul ho neznámý útočník

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Potyčka mezi dvěma muži skončila v úterý odpoledne v areálu vietnamské tržnice firmy Sapa v Praze - Libuši smrtí jednoho z nich. Neznámý pachatel zabil čtyřiatřicetiletého muže bodnou ránou do hrudníku. Policie uvedla, že násilník je na útěku.

Článek

Policisté přivolaní k případu, který se odehrál v Praze - Libuši, podle policejní mluvčí Ivy Knolové okamžitě kontaktovali záchrannou službu.

"Lékař konstatoval, že jde o bodné poranění v oblasti srdce a o několik minut později konstatoval smrt," uvedla Knolová. Pachatel útoku je neznámý.

Další útok nožem v centru Prahy

Odpoledne zasahovali policisté také na rohu ulic Lazarská a Omladinářů v Praze, kde došlo ke sporu a následné potyčce dvou mužů. Ze svědeckých výpovědí vyplývá, že třiadvacetiletého mladíka pobodal zhruba pětatřicetiletý šedovlasý muž poměrně vysoké postavy. V době útoku měl oblečenou tmavou riflovou bundu, tílko a riflové kalhoty se záložkami, nesl sportovní tašku tmavé barvy opatřenou neznámým nápisem.

Pachatel, který z místa činu uprchl, působil podle mluvčí na svědky události poněkud zanedbaným dojmem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám