Hlavní obsah

Ve Frýdku-Místku hořelo osm aut

Právo, hon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Frýdek Místek

U požáru osmi aut zasahovali hasiči v neděli ve Frýdku-Místku. Příčina požáru zatím není jasná, ale vše nasvědčuje tomu, že mohlo jít o technickou závadu na jednom z aut.

Foto: HZS Moravskoslezského kraje

Tři auta při požáru zcela shořela, dalších pět bylo poškozeno.

Článek

Jak uvedla mluvčí policie Karolína Bělunková, majitelka osobního auta Citroen Xsara policistům vypověděla, že v neděli odpoledne byla do jejího vozu namontována čerstvě nabitá autobaterie.

Pes v Sokolově zapálil kuchyň, když hledal jídlo. Natočila ho kamera

Krimi

„V krátkém okamžiku po nastartování zpozorovala osádka vozidla zpod sedačky linoucí se dým, z toho důvodu všichni z auta vystoupili. Za krátkou chvíli sedadlo vzplálo, oheň se měl velmi rychle rozšířit i na zaparkovaná vedle stojící vozidla. I když se oheň snažili do příjezdu hasičů uhasit za pomocí hasicího přístroje, to se jim již bohužel nepodařilo,“ dodala mluvčí.

Při požáru zcela shořela tři vozidla a dalších pět aut bylo poškozeno. „Předběžná škoda byla vyčíslena na více jak 600 tisíc korun, naštěstí nebyl nikdo zraněn,“ dodala mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám