Hlavní obsah

Vážně zraněná žena v Třinci, při přebíhání ulice ji srazilo auto

Právo, plk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vážná zranění utrpěla v sobotu večer při srážce s autem devětadvacetiletá žena v Třinci. Vůz hyundai ji porazil ve chvíli, když přebíhala vozovku.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Ke srážce došlo před 20. hodinou na Jablunkovské ulici v třinecké části Lyžbice „Žena měla vběhnout na přechod pro chodce bezprostředně před vozidlo, řidič již nestačil zabrzdit a došlo ke střetu,“ popsala nehodu policejní mluvčí Pavla Jiroušková s tím, dechová zkouška u řidiče na alkohol byla negativní. Okolnosti nehody, míru zavinění zjišťují policisté z Třince.

Češi obcházejí poutání v autě domácími zlepšováky, ročně zemře osmdesát nepřipoutaných

AutoMoto

Chodkyně byla po kolizi s autem v bezvědomí a ohrožení života. „Zasahující lékař zjistil poranění hlavy, známky poranění mozku, zranění dolní končetiny a pánve,“ sdělil mluvčí moravskoslezských záchranářů Lukáš Humpl.

Dodal, že pacientce byla poskytnuta kompletní přednemocniční neodkladná péče, poté byla letecky přepravena na urgentní příjem Fakultní nemocnice Ostrava.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám