Hlavní obsah

V tunelu Blanka se srazila auta v obou směrech, doprava kolabuje

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

V bubenečském tunelu Blanka se ve čtvrtek ráno srazilo pět aut ve směru na Troju a tři auta ve směru na Patočkovu. V místě se tvoří dlouhé kolony. Zranily se dvě ženy.

BEZ KOMENTÁŘE: Nehoda pěti aut v tunelu BlankaVideo: Aktu.cz

 
Článek

Na místě zasahuje policie, která uzavřela vjezdy do tunelu. Omezení má trvat zhruba do 11. hodiny.

„První oznámení jsme přijali po 6:45. Při srážce pěti osobních vozidel došlo ke dvěma zraněním. Na místě probíhá odtah vozidel,” řekl Novinkám policejní mluvčí Jan Rybanský.

Zranily se dvě ženy, které záchranná služba převezla k dalšímu ošetření do Ústřední vojenské nemocnice. "Jednapadesátiletá žena utrpěla úraz krku, její jednadvacetiletou dceru jsme odvezli s bolestí dolní končetiny," řekla ČTK mluvčí pražské záchranné služby Jana Poštová.

Foto: Aktu.cz

Nehoda pěti aut v tunelu Blanka

Hlášení o druhé nehodě v tunelu podle Rybanského přišlo po sedmé hodině. Tentokrát se srazila tři osobní auta. Nehoda se obešla bez zranění, policie nezjistila, že by byl některý z řidičů pod vlivem alkoholu. Tato nehoda byla kolem půl deváté ráno již odstraněna.

Dopravu v Praze ve čtvrtek komplikují kromě silného provozu i další události. V Legerově ulici ve směru na Muzeum se osobní auto převrátilo na střechu. „Na místě je jednotka z centrální stanice, která zajistila místo nehody proti vzniku požáru. Po zadokumentování budeme vozidlo převracet na kola,” uvedl mluvčí hasičů Martin Kavka.

V Radotínské ulici v Radotíně se srazilo auto se zvěří.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám