Hlavní obsah

V síti protidrogové centrály uvízl při zátahu i voják Hradní stráže

Novinky, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Organizovanou čtveřici mužů, podezřelou z výroby a prodeje marihuany a kokainu, zadrželi v únoru detektivové z Národní protidrogové centrály. Jedním ze zadržených je také profesionální voják, člen Hradní stráže. Všem hrozí až desetileté vězení.

Článek

Policisté tři Čechy a jednoho Holanďana sledovali několik měsíců. Muži se podle detektivů věnovali pěstování konopí a prodeji kokainu. Drogy následně prodávali v metropoli a okolí. Policisté skupinu zadrželi v pražských Letňanech v okamžiku, kdy chtěli prodat další drogy.

Během následujících domovních prohlídek v Praze a Praze - východ objevili policisté tři pěstírny marihuany. Prodejem drogy si skupina mohla přijít až na jeden a půl miliónu korun.

„Komisař zahájil trestní stíhání všech čtyř osob a obvinil je z trestného činu nedovolená výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami,“ řekl ředitel protidrogové centrály Jakub Frydrych.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám