Hlavní obsah

V pražských Stodůlkách našli mrtvou ženu a muže v bezvědomí

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Policisté a záchranáři našli v neděli v podvečer, v domě v pražských Stodůlkách, mrtvou ženu a muže v bezvědomí. Ten po převozu do nemocnice zemřel. Případem se už zabývají kriminalisté.

BEZ KOMENTÁŘE: Nález mrtvého těla ve StodůlkáchVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

Do ulice Za Lužinami v Praze 5 vyrazilo v podvečer několik policejních hlídek a také záchranáři a posádka s lékařem.

„Dnes okolo 18. hodiny vyjížděli policisté do ulice Za Lužinami, kde mělo dojít k napadení. Po příjezdu na místo nalezli ženu bez známek života, muže ve velmi vážném stavu a malé dítě, které je v pořádku. Muži poskytli policisté první pomoc, i přes veškerou snahu však zemřel po převozu do nemocnice. Žena podle zjištění kriminalistů zemřela násilnou smrtí. Kriminalisté zahájí úkony trestního řízení pro podezření z trestného činu vraždy," sdělila policejní mluvčí Eva Kropáčová.

Podle informací Novinek bylo mrtvé ženě 35 let, muži 30 let a dítě je čtyřleté.

Ulici policisté uzavřeli páskami. Na místo dorazili kriminalisté z obvodního i krajského ředitelství, kteří se teď budou celým případem zabývat. Mimo jiné budou muset zjistit, co přesně se v domě stalo, či rozhodnout, jak bude případ právně kvalifikován.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám