Hlavní obsah

V pražském Karlíně našli na ulici zakrváceného muže

Novinky, jdu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

V pražském Karlíně byl v pátek večer na ulici nedaleko Invalidovny nalezen zakrvácený devětadvacetiletý muž, který byl následně převezen na ARO do vinohradské nemocnice.

Foto: Policie ČR

Policisté na místě události

Článek

Informaci o tom, že v ulici Moláková, která se nachází nedaleko karlínské Invalidovny, leží zakrvácený muž, dostali policisté čtvrt hodiny před devátou večer.

"Na místo přijeli jako první policisté a vážně zraněnému muži poskytli první pomoc do příjezdu záchranné služby," uvedla v sobotu policejní mluvčí Violeta Siřišťová s tím, že případ si následně převzali kriminalisté.

Mluvčí také uvedla, že kvůli probíhajícímu vyšetřování nemohou být policisté více konkrétní. Policisté nyní hledají případné svědky, kteří se páteční večer v místě pohybovali. Informace přijme linka 158.

Podle mluvčí pražských záchranářů Jany Poštové byla na místě přítomna lékařská i zdravotnická posádka. "Muž byl následně převezen do Fakultní nemocnice Královské Vinohrady na anesteziologicko-resuscitační oddělení," uvedla s tím, že kvůli vyšetřování záchranáři nemohou sdělit, jaká zranění muž měl.

Policisté žádají případné svědky, kteří se v páteční večer pohybovali poblíž místa činu, aby se ozvali na linku 158

Reklama

Výběr článků

Načítám