Hlavní obsah

V pražské vodní nádrži Džbán utonul muž

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

Potápěči policie i hasičů v neděli na vodní nádrži Džbán v Praze 6 pátrali po těle muže, který odpoledne skočil do vody a už nevyplaval. Na místě zasahoval také vrtulník. Ostatky utonulého muže objevily po 19. hodině.

Ve vodní nádrži Džbán v Praze utonul mužVideo: Novinky

 
Článek

"Okolo 17. hodiny nám bylo oznámeno, že se měl ve vodní nádrži Džbán utopit muž. Ten skočil do vody a už nevyplaval. Pátrali jsme na vodní hladině i po okolí, ale muže jsme nenalezli. Na místo proto dorazili policisté z poříčního oddělení, kteří muže hledají pod hladinou, a to společně s potápěči hasičů," řekl Novinkám ještě před nálezem těla policejní mluvčí Jan Rybanský.

Hasiči na místo vyslali jednotku s člunem i potápěče. Se člunem vyrazili na hladinu nádrže také policisté. Přilehlou pláž uzavřeli.

Vedle nádrže přistál vrtulník leteckých záchranářů. "Na místo jsme vyslali kromě letecké posádky také záchranářskou pozemní posádku," sdělila mluvčí záchranářů Jana Poštová.

Asi po třech hodinách se tělo muže podařilo objevit.

Reklama

Výběr článků

Načítám